Őskori szaporodás?
Nem mondod, hogy töriből ezt vesézitek ki!
Ennyi erővel a konyhaművészet fejlődését is tanulhatnátok az őskortól. :))
Amúgy az őskorban szerintem még nem nagyon voltak misszionáriusok, hogy bármit is tanítsanak. Ezt is a tanár mondta?
Ez hátha hasznos:
És tudnád milyen feladatokat kaptunk még nyárra a töritanártól.. :D
Na jó nem biztos hogy az őskor, de a lényeg, hogy nagyon régen. Igazából ennek az egésznek a kialakulása kellene, hogy kezdetben mit hogy csináltak és később ez hogy változott illetve érdekességek még. Majd megnézem amit linkeltél, de most nincs túl sok időm rá. Mindenesetre köszi :)
A fenti linkről ezt a fejezetet ajánlom:
Te, nem kamu ez a kérdés? Milyen iskola ez?
Egyébiránt nem hinném hogy Ádámkának és Évikének valaki is tanította. „Az állatoktól lesték el.” Hát, ilyenek ma is vannak. Berakom, kiveszem, kész, asszony hozz egy sört.
Nem kamu a kérdés, bár tudom hogy furcsa. De a tanárunknak vannak ennél érdekesebb feladatai, pl. nyáron a "saját szabadságharcában" kell segítenünk neki, ill. nem kell, de 5-öst meg felelésnél passzolási lehetőséget kapunk érte jövőre :D Egyébként a hülyeségein túl nagyon jó és jófej tanár, mindenki szereti.
A segítőkész válaszokat köszönöm!
A nő kergeti a majmocskát, a nőt a férfi, a férfit az oroszlán, az oroszlánt a mamut.
Majmocska megbotlik, nő megédébédizi, férfi beakaszt a nőnek, oroszlán rátelepszik a férfire, a mamut kihal.
Jött az ősember, kiszemelte a nőstényt, fogta a kőbunkóját, BANG! Aztán elkezdte húzni a hajánál fogva a barlang felé. Menet közben találkozott egy másik kollégával aki meg a lábánál fogva húzta az asszonyt. Meg is kérdezte tőle:
-Őőő mitet csinálsz te?
-Én menni ungabunga!
-Ne a lábánál húzzad! Így tele menni homokkal a lába köze!
Én valahogy így tudom elképzelni XD
Bocsi az OFF-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!