SURGOS! Ti hogy tanultok tortenelmet?
Sziasztok! 10.-es vagyok, es igencsak hadilabon allok tortenelemmel. 2,75 az atlagom, es meg nem irt be a tanar 3 darab egyest. Ezenfelul ma meg kedden irunk dolgozatot, es nem akarok megbukni. De nem tudom, hogyan tanuljam meg a tananyagot, mert a tanarunk egy s*ggarc, nem ad le semmit normalisan, csak elmondja, hogy "Itt a vazlat, tanuld meg!". nem szoktam a tanarra kenni ha hulye vagyok, de tenyleg nem magyaraz semmit, szoval nem is tanit tulajdonkeppen. Onmagamtol meg nem tudom bemagolni azt a sok evszamot, esemenyt, helyszint, amit lead es visszakovetel. Mit tegyek? Nem akarok nyaron potvzsgara keszulni, de egyszeruen nem megy a fejembe, csak hulyesegnek tartom a tortenelmet alapbol is, ez meg csak ratesz egy lapattal. Ti hogy tanultok tortenelmet? Van valami jobb modszer a "beseggeles"-nel? KERLEK, SURGOS! Mindenkinek megy a zold kez!
17\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!