SKillEr96 kérdése:

SURGOS! Ti hogy tanultok tortenelmet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 10.-es vagyok, es igencsak hadilabon allok tortenelemmel. 2,75 az atlagom, es meg nem irt be a tanar 3 darab egyest. Ezenfelul ma meg kedden irunk dolgozatot, es nem akarok megbukni. De nem tudom, hogyan tanuljam meg a tananyagot, mert a tanarunk egy s*ggarc, nem ad le semmit normalisan, csak elmondja, hogy "Itt a vazlat, tanuld meg!". nem szoktam a tanarra kenni ha hulye vagyok, de tenyleg nem magyaraz semmit, szoval nem is tanit tulajdonkeppen. Onmagamtol meg nem tudom bemagolni azt a sok evszamot, esemenyt, helyszint, amit lead es visszakovetel. Mit tegyek? Nem akarok nyaron potvzsgara keszulni, de egyszeruen nem megy a fejembe, csak hulyesegnek tartom a tortenelmet alapbol is, ez meg csak ratesz egy lapattal. Ti hogy tanultok tortenelmet? Van valami jobb modszer a "beseggeles"-nel? KERLEK, SURGOS! Mindenkinek megy a zold kez!

17\f

2013. máj. 30. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
egyszerű: értsd meg a folyamatokat, néz térképet, képzeld el, éld bele magad :) ;)
2013. máj. 30. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
én sem szerettem a törit, mindig úgy tanultam, hogy amihez csak lehetett ábrát készítettem, és kiemeltem a legesleglényegesebb dolgokat(pl középre felírsz egy szót vagy egy nevet, és abból annyi nyilat húzol, ahány fontos dolog van vele kapcsolatban)
2013. máj. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!