Hogyan tanultok különböző tantárgyakból?
(Amit kérdezel,az eléggé tanárfüggő)
Matek:ne kérdezd,korrepetálnak.:D Az elméletet mindig nagyon jól megtanulom,hogyha azt kérdezik,legalább azt tudjam.
Biosz:áttanulmányozom a tankönyvet,füzetet,munkafüzetet.Nem arra törekszem,hogy szó szerint tudjam,hanem arra,hogy ilyeneket tudjak,pl.:a lóról:milyen patás,szaporodás,táplálkozás,emésztés(kérődzés),stb. ...
Info:nekem nagyon jó érzékem van a gépekhez,de az elméletet mindig szó szerint próbálom megtanulni(mint a mateknál).
Fizika:a számolás nem megy,az elméletet sokszor emiatt nem tudom megtanulni,de azért próbálkozom.
Kémia:az elméletet nagyon próbálom,mindig eljárok korrepre,és a számolást úgy tanulom meg,hogy a kérdés elejét kiírom,és megtanulom a kérdésnek megfelelő választ/számolási levezetést.Nekem ez bejött,ötös dogáim szoktak lenni.(A kérdés kiírásos-megtanulós módszer aza anyagmennyiség és társainál nagyon hasznos számolni nemtudóknak.)
Német:a német nekem nagyon könnyen megy,ha nem valami magolósdi(pl.:vizsgatétel) van,akkor leginkább a gyakorlatra megyek rá,és hogy tudjam alkalmazni.
Nyelvtan:elméletet kb. bemagolom,de itt is a gyakorlat számít(persze ez tananyagfüggő).
Irodalom:itt igazából csak elmélet van.
Ének:ugyancsak elmélet.Énekelni nem tudok,kottázni már igen,így a kottázást jól tanuld meg(de ez is tanárfüggő).
Ha van szorgalmi bármiből,azt elkészítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!