Valakinek meg van ez az emelt tétel kidolgozva? Elküldenéd?
Figyelt kérdés
Magyarország gazdasága a XX.században2013. máj. 16. 14:07
1/4 anonim válasza:
ott van zárójelben, hogy mit foglal magába ez a tétel. bethleni konszolidáció, gazdasági válság, rákosi-korszak gazdasága, gazdasági rendszerváltás. ezeket egyesével szépen kidolgozod, könyvből, jegyzetből, netről, akárhonnan. nehogy már gondot okozzon ez... ha emeltezel, legalább egy kicsit erőltesd meg magad.
2/4 A kérdező kommentje:
azokat a részeket már kidolgoztam, csak vannak olyan kis apró évek, amiket nem tudom, hogy vegyek bele..Egyébként mindenem ki van dolgozva SAJÁT anyag . Szóval megerőltettem magam..
2013. máj. 17. 10:45
3/4 anonim válasza:
akkor elnézést kérek :)
az apró évekkel nem kell semmit se kezdened kb szerintem, itt nem úgy néz ki, hogy ez egy tétel. Mo. gazdasága a XX. században, az egy témakör. és hogy ezen belül mit fogsz majd kihúzni a szóbelin, csak az iskolától függ, mert ők döntik el, hogy melyik tétel melyik nap van. tehát mondjuk lehet, hogy te kihúzod csütörtökön a rákosi-korszakot, és másnap az ismerősöd pedig már a bethleni konszolidációt húzza ki. amit kihúzol, azon van a témakör, és egy feladat a témakörön belül - lényegében a tétel. neked csak arról kell beszélned, amit a feladat kér - és valószínűleg nem fogja kérni a kis éveket.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen:)
2013. máj. 17. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!