Valakinek nincs meg a 10 kicsi néger (indián) tétel kidolgozva magyarból?
Remélem még időben, most lettem kész vele, mert halasztgattam ameddig tudtam :). Kicsit hosszú lett az életrajz, de hát majd kiszeded belőle, amit úgy gondolsz, hogy nem kell :)
A linket elküldöm üzenetben, mert ide nem engedi betenni "sértheti harmadik fél szerzői jogait "
Hát, ha így megkérdezted, ha esetleg töriből nektek is van egy olyan tétel, hogy "erdélyi fejedelemség", és az megvan, azt lehet megköszönném :) Gondolom nálatok sem árulták el magát a tételt, csak témakört, és így elég szívás, mert erdély virágkora, bukása akármi benne lehet, ezt a tételt fogom utoljára hagyni az biztos, bele sem kezdtem még. Ja meg egy darab könyvem nincs, mivel a könyvtár visszaszedte, és most nem adják ki, mert melegek, szóval netről nézegetem, de hát ott elég tömör :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!