Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejonnek nektek a latin, indián, esetleg a néger pasik? Mind kulsejukben, mind tulajdonságaikban! Miért igen és miért nem?
Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon! :)2009. okt. 16. 20:01
1/26 anonim válasza:
Nekem nem...:S Még esetleg egy aranyos indián, de néger semmiképp...
2/26 anonim válasza:
néger pasik :)
hát, majd talán férjnek, félvér-néger kislányok olyan gyönyörűűűek :):D
3/26 anonim válasza:
Nem.
Sajnálom.Minden rasszizmus és egyéb nélkülmondom,hcsak a fehér emberek jönnek be.
17/L
4/26 anonim válasza:
Imádom a néger pasikat:D
Igazából semmi különös oka nincs,csak szerintem jól néznek ki:D
5/26 anonim válasza:
Szerintem a a négerek gusztustalanok, a latinok sem tetszenek, viszont láttam már helyen indián fiút. :)
6/26 anonim válasza:
Nekem a latinok nem jönnek be : D négerek...hm...kevesen de az az apám miatt van h. inkább távol maradok tőlük. Indián...Hát nekem bejönnek de nem az öregek : DDD
7/26 anonim válasza:
pont nemrég láttam egy filmet amibe volt egy tök helyes indián fiú, őt sunáznám, de nem vagyok oda értük:D négerek közül bejön pár, de én is inkább "fehér párti" vagyok, minden rasszizmus nélkül. tényleg.
8/26 anonim válasza:
fehéreket imádom, latin vagy indián talán, de néger soha:S
9/26 anonim válasza:
Minden hülye k*rva azzal van oda, hogy milyen édes egy kapucsinó gyerek. Valójában egy igazi szégyen folt, a családnak a szomszédoknak.
Szerencsétlen szülők a sok szenvedés után megérdemelnék, hogy büszkén mutogassák az unokát a szomszédoknak, ismerősöknek. Aztán elég kényelmetlen, amikor mindenki összesúg, a lányát egy fehérmájú ribinek tartják, a gyerekre meg csak néznek, és csóválják a fejüket.
Lehet lepontozni, de ez az igazság!
10/26 anonim válasza:
fekete férfiak nemnem... kreol, indián, latin esetleg mert egzotikus, szép kávébarna nagyon szexi lehet főleg ha szépen kigyúrja magát;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!