Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejonnek nektek a latin, indián, esetleg a néger pasik? Mind kulsejukben, mind tulajdonságaikban! Miért igen és miért nem?
Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon! :)2009. okt. 16. 20:01
21/26 kolosszus22 válasza:
Az addig oké, hogy annak született, nem tehet róla, de itt nem ez a lényeg, hanem, hogy neked a ronda fekák tetszenek. A fekák kúrjanak fekával és akkor nem érdekel, hogy annak született!
22/26 A kérdező kommentje:
A te szavaidat használva, szerintem mindenki azzal kúr akivel akar! Nem igaz?
2009. nov. 6. 15:57
23/26 anonim válasza:
NEM. Nem vonzóak, sz.rbarnák, bocsánat.. mit látsz méteres sittes fekában, ami egy jó magyar pasiból hiányzik ? egyáltalán miez amúgy, valami trendhullám.? lehangoló.
19/L
24/26 anonim válasza:
nekem eddig csak kreolos pasim volt :)
a csoki is jöhet:)
fehér az nem:)
25/26 Bruton válasza:
Nekem az Indián fiúk bejönnek,nagyon szépek.
26/26 Anita Horváth válasza:
valszeg a témához hozzászolt emberek 80%-ának még nem is volt tapasztalati kontaktusa szines bőrű emberrel. Habár a fekákat én sem kedvelem, de azért nő legyen a talpán aki egy latinó pasika csábításainak ellent tud mondani :) Nem hiába latin szerető :) best sex ever!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!