Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok bejonnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok bejonnek nektek a latin, indián, esetleg a néger pasik? Mind kulsejukben, mind tulajdonságaikban! Miért igen és miért nem?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon! :)
2009. okt. 16. 20:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%

23:07:

Nem kétlem, hogy vannak ilyenek is! De a társadalom elenyésző része, és főleg a vidékiek! Nem akarom bántani őket, de ott mindig minden lassabban történik.

2009. nov. 5. 00:58
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Semmi esetre sem.

Az ember fehér.

Nálunk,a mi környékünkön nagy divat,hogy fiatal,csinos lányok négerekkel kavarnak.

A néger pasik harsányak,nagyképűek,narkóznak,csajoznak éjjel-nappal,emellett legtöbbjük le is nézi a nőket.Sőt,mivel az ő "kultúrájukban"ez elfogadott,verik is a csajokat.

Az ilyen nő megérdemli.

2009. nov. 5. 07:37
 13/26 kolosszus22 ***** válasza:
81%
Szerintem a fekák kevés kivétellel rondák, akár a férfiakat, akár a nőket nézem. A félvérek között már inkább akadnak szép példányok!
2009. nov. 5. 10:19
 14/26 kolosszus22 ***** válasza:
68%
Pákó is marha szép egy gyerek! :D
2009. nov. 5. 10:21
 15/26 anonim ***** válasza:
67%
tegnap 23:07 -es az egyetlen normális írás. Mindenki maradjon a saját fajtájánál a keverékeket korcsnak nevezik.
2009. nov. 5. 10:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A fekete emberek nem jönnek be,valahogy úgy érzem, teljesen más a szex-kultúrájuk, mint nekünk,nekem,így ez taszít. Az indiánok vagy az indián vonásúka nagyon bejönnek, az én kedvesem is hosszú fekete hajú,sötét szemű,kreol bőrű(főleg tavasszal és nyáron látszik),hangsúlyos arcélű,és kiskorában sokszor csúfolták indiánnak, de szerintem ezt igazán veheti bóknak:) Mellesleg a magyar ember nem volt mindig fehér, hanem kreol bőrű volt,és most is néha találkozhatiunk ilyen emberekkel,ők már nem tiszta magyarok,(mint ahogy szinte már senki...)de génjeikben hordozhatják ezt a vonást. A latin pasik is bejönnek, a temperamentumuk miatt,és külsejükben is,de csak a helyesebbek, mert vannak nagyon félresikerültek:D
2009. nov. 5. 10:59
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

"Az ember fehér."

Igen, de nem minden fehér ember ember. Te vagy erre az élő példa!

2009. nov. 5. 21:07
 18/26 kolosszus22 ***** válasza:
9%
Undorító vagy kérdező és undorítóan néznek ki a fekák is, menj ki Afrikába, aztán kúrasd magad az etiópokkal!
2009. nov. 5. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Beyoncé pl.tök jól néz ki!

Bár ő inkább félvér!

2009. nov. 5. 23:20
 20/26 A kérdező kommentje:
Az undorító inkább az, aki a borszín miatt nézi le a másikat! Miért nem tudtok egy kicsit toleránsabbak lenni?? Ezért olyan a világ, amilyen, a sok hulye ember miatt, akik nem tudják egymást elfogadni!! Most tehet valaki arról, hogy pl. feketének szuletett? Hát nem, mert nem szokták megkérdezni, hogy fekete vagy fehér akarsz lenni!
2009. nov. 6. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!