Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kéne egy pár tétel! Na persze...

Kéne egy pár tétel! Na persze nem kidolgozva, csak témakörök! Segítesz?

Figyelt kérdés
le tudnátok nekem akármilyen tárgyból írni az érettségi témaköröket? csak mert ismeretterjesztő oldalakon olyat találétam, hogy pl a történelemhez 250 tétel van...de én nem akarok annyit kidolgozni, csak ami tényleg kell. szóval ebben kéne a segítség! köszönöm előre is!!
2010. aug. 26. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
nem segítek, ezt neked kell kidolgozni.
2010. aug. 26. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hányadikos vagy? Nyugi, fölösleges most nekiállnod, a tanáraid meg fogják adni a tételcímeket. Bár persze párat be tudsz lőni, amik általában ismétlődnek (pl kiegyezés, ipari forradalom töriből, de erre se kell mérget venni), pontosan senki nem tudja megmondani, neked konkrétan milyen tételeid lesznek.

Ha készülni akarsz már most érettségire, akkor keresd meg a követelményrendszereket egy-egy tantárgyhoz (fent vannak neten), és dolgozd ki azokat, vagy csak nézd végig a füzetben, hogy mihez mi és mennyi tartozik.

2010. aug. 26. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnek üzenem: nem kidolgozva kértem, csak témaköröket! a másodiknak pedig...most leszek végzős. amugy köszönöm. és bocs, hogy szinte felsorolás szerűen üzentem. köszi mindenkinek
2010. aug. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!