Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Matek- diff. Egyenlet szeprala...

Matek- diff. Egyenlet szepralasanal az elso lepesben megnezzuk hogy mikor egyenlo nullaval, ezt hogyan fogjuk ellenorizni: X^2 + 1?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:

az eredmény 678

én csak a számolást tudom ami ez:

xszer 2 azt nem tudjuk szoval nyitottm.

[]*2+1=[] []=

[]=3

2+1=3

egyik kész is[]=3

2*3+1=[][]=

AZ EREDMÉNYT EL KELL OSZTANI AZ ELSŐ KIJÖVŐVEL (LEHET HOGY MARADÉKOS LETT) mi esetünkbenn akor az eredmény :

2+1= 3

eredmény: 3

iyen egyszerű :)

nekem azt mondta a tanárom ez a könyített változat és én kitűnő matekos vagyok. használd ezt a módszert és írj ha sikerült.

2013. ápr. 25. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:

én csak a számolást tudom ami ez:

xszer 2 azt nem tudjuk szoval nyitottm.

[]*2+1=[] []=

[]=3

2+1=3

egyik kész is[]=3

2*3+1=[][]=

AZ EREDMÉNYT EL KELL OSZTANI AZ ELSŐ KIJÖVŐVEL (LEHET HOGY MARADÉKOS LETT) mi esetünkbenn akor az eredmény :

2+1= 3

eredmény: 3

iyen egyszerű :)

nekem azt mondta a tanárom ez a könyített változat és én kitűnő matekos vagyok. használd ezt a módszert és írj ha sikerült.

2013. ápr. 25. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
a 2. a jó :)
2013. ápr. 25. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:

a feladat ez:

x´ = x^2 + 1

mivel hianyzik a "t" tag hogy tudjuk szeparalni,ezert oran ugy csinaljuk hogy oda kepzeltunk egy egyest

es a szeparalas utan igy nezett ki

x´/(x^2+1)= 1

elso lepesben megnezuk hogy mikor egyenlo az x-es tag 0 val,(meg szeparalas elott)

keressuk a konstans megoldast

x^2+1 > 0

2013. ápr. 25. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
engem nem érdekel engem így tanítottak
2013. ápr. 25. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!