Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Magyar hf.! Hol találok hozzá...

Magyar hf.! Hol találok hozzá segítséget?

Figyelt kérdés

"Ki vagyok én?" címmel kell írni egy rövidke fogalmazást. Szükségem lenne pár hasonló irományra, hogy más hogyan mutatkozott be, miket mondott el magáról stb..

Előre kösz!

2009. szept. 20. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismered a Nevem Earl-t?:D

Abba van olyan rész ahonnan ötletet szerezhetnél még. (pl.amikor elloptak a könyvtárból egy értékes ezüst étkészletet:D)

De én elmondanám a nevemet, hogyan élek(család, környék) írnék pár sort a pasimról és rólam, legjobb barátnőmről, háziállatomról, hobbimról. Ifazából tanárfüggő, hogy mit emrnék leírni, meg milyen stílusban:)

2009. szept. 20. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

javítás: Igazából*

Nemtudom segítettem-e valamit:D

2009. szept. 20. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:

ez a tanár egy nagyon szigorú, precíz, 50es (talán idősebb), elég népszerűtlen (mivel gonosz) nő.

szóval nem hiszem, hogy sok mindent kéne megosztanom vele... lehet, lemásolok valamelyik adatlapomat...

2009. szept. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!