Eseteket szeretnék írni az elsősegély dolgozatomhoz az égésről! Tudnátok írni pár esetet ami veletek vagy ismerösötökkel történt? Hogyan éget meg és mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 07:53
1/3 anonim válasza:
Forró olaj fröccsent rá hússütéskor, én a vasalót nyomtam véletlenül a combomhoz, edényhez hozzáérés, forró víz kiömlése - teendők: a terület hűtése folyó hideg vízzel, legalább 20 percig.
Háztartási balesetek nagy része égés, úgyhogy nem kell nagy fantázia hozzá. :)
2/3 anonim válasza:
Vasaló lecsúszik az állványról, és reflexből utána kapsz. Máris megégtél.
Majdnem így történt velem, csak a reflex előtt átvillant az agyamon hogy ez talán mégis forró lenne. Szóval épphogy nem égtem meg :)
3/3 anonim válasza:
Engem a villanykörte égetett meg. Poroltam a csillárt, persze felkapcsolva, mert anélkül nem láttam volna. És ahogy keresztbe kasul takarítottam, a karom hozzáért az egyik égőhöz. Kb 3 másodpercig érhetett hozzá, amikor már fájt. Ott maradt egy nagy piros pecsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!