Hogy lehet így levizsgázni?
Közúti elsősegély vizsgám lesz majd csütörtökön.Kedden és szerdán van a tanfolyam fél 4-től 8-ig.
Kb 9 mire hazaérek.
Hogy a viharba lehet felkészülni 2 nap alatt egyből a 3. napi vizsgához? Nem túlzás ez egy picit? Ilyen "könnyű " lenne egy elsősegély vizsga, hogy úgy gondolják, megjegyzed az egészet a tanfolyamon?
Szerintem teheted későbbre is a vizsgát. Nálunk legalábbis úgy volt. Te felhívtad a telefonszámot, és ott kértél időpontot. Mivel az elsősegélyvizsgát nem az autósiskola szervezi, hanem azt hiszem a Vöröskereszt, tehát nem az autósiskola szabja meg, hogy mikor mész vizsgázni.
Egyébként nem vészes a vizsga, bár kell tanulni. Mondjuk, ha előző nap este 9kor kezdesz el tanulni, az biztosan nem lesz elég. Amúgy a tanfolyam leginkább a gyakorlati dolgok elsajátításához nyújt segítséget, az elmélethez meg majd adnak segédanyagokat, pár hasznos honlapot, meg a könyvet is tanulgatni kell.
Első vagyok.
Igen, épp ezt mondtam én is. De nálunk lehetett időpontot kérni. Felhívod őket, talán tudnak időpontot módosítani is.
simán meg lehet ott jegyezni
ha meg még egyszer átolvasod akkor sikerülni is fog (nekünk is így volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!