Milyen egy elsősegély tétel?
Hidd el, nálam izgulósabb ember nincsen.. És szintúgy leblokkoltam, pont a BLS-nél, össze vissza csináltam a végén mindent, és mégis sikerült.:)
El ne felejtsd megírni, mert kíváncsi vagyok mostmár, és majd szurkolok holnap, bár nem tudom hányra mész.
Kicsit későn írom, de ha még van időd addig, itt tudod tesztelni a tudásod(alul vannak a válaszok):
Na, ügyes vagy:)
Neked előbb volt az elsősegély?:O Nekem kresz, utána egy hónappal az eü.. De gondolj arra, hogy ha meg lesz minden, mehetsz vezetni:) Mondjuk bátor döntés volt télen kezdeni, mikor csúszósak az utak..:/
Á, az semmiség.:)
Egy részről lehet, hogy megtanulsz télen vezetni, viszont vizsgázni, ami egyébként is nehéz, egy fokkal még nehezebb lesz. Szerintem, aztán veled ne legyen így.:) Tudnék mesélni, mit össze bénáztam vizsgán:D
Abból viszont szerencsés, hogy télen kevesebben kezdik a kreszt és a vezetést is, így gyorsabban végezni tudsz:) Én 4 hónapig jártam vezetni, mert nyáron mindenki meg akarta szerezni a jogsit, így kb. 2 hetente jutott rám a sor..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!