Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki csinálja most az elsősegély...

Ki csinálja most az elsősegélyt? Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Megvannak a tételek, melyeket elvileg kédezheetnk a hivatalos vizsgán (az A és a B tételek is), és le kellene írnom, melyikre mi a válasz. Valaki esetleg megcsinálta már? Van valakinek kedve megcsinálni?
2011. nov. 12. 20:16
 1/8 anonim válasza:
Tételek? nekem nem is voltak tételek, csak a feladatokat beszéltük át... :D És mindenki átment :D
2011. nov. 12. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez olyan, hogy vannak az "A" tételek, amik szituációkból állnak (megáll segítséget nyújtani, ez meg az történt), a "B"-k pedig olyanok, hogy "Ismertesse ennek meg annak a tüneteit és ellátását". Ezek elvileg azok, amik a vizsgán is lesznek.
2011. nov. 12. 20:38
 3/8 anonim válasza:
Ja értem, mi nem ugy csináltuk hogy tételekbe vettük, hanem mindent megbeszéltünk, mikor mit kell tenni, meg egymáson mindent megcsináltunk, aztán elmentünk a vizsgára, kihúztunk kérdést, azt elmondtuk, meg megcsináltuk... de a vizsgabiztos segített is... :) Hol csinálod?
2011. nov. 12. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja" hogy neked ez tétel.. Értem,,..

Mi is csak átbeszéltük megtanultuk mit kell tenni ilyen olyan amolyan helyzetbe. A tételt azt el szoktam én is felejteni mikor lefeleltem. Ezt azért nem kéne elfelejteni mert rengeteg baleset van az utakon.

2011. nov. 12. 22:59
 5/8 anonim válasza:
Mikor vizsgázol?
2011. nov. 12. 23:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Valamikor a hónap vége felé vizsgázok, Hódezővásárhelyen. Nem tudom pontosa, mikor szabad kivenni a kocsiból, mikor nem, vagy hogy melyik tételnél milyen sérülésekre kell vizsgálni, vagy hogy milyen részletességgel kérik számon, meg még van egy jópár dolog, amit nem tudok, pedig szeretném már tudni, hogy csak várni kelljen...
2011. nov. 12. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egy mentőtiszt tartotta az előadást és elpróbáltuk az összes "szituációt" nem voltak tételek meg könyv se megjegyeztük.
2011. nov. 13. 20:54
 8/8 anonim válasza:

Nálunk is ugy volt...

Miért nem beszélsz össze valakivel a csapatból?

2011. nov. 16. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!