Xdkoma kérdése:
Tudnátok nekem egy fogalmazást írni Móricz Zsigmond Légy Jó Minthalálig című régényből?
Figyelt kérdés
8 osztályos vagyok és fogalmazást írunk de nem tudok semmit olvasni nagyon rosszul tudok ezért nem értem a regényt és nemtudom értelmezni mert hülye vagyok kérlek segítsetek nekem nagyon fontos hogy ne bukjak meg#safbh
2013. febr. 3. 18:07
1/4 anonim válasza:
Ezt sajnos senki nem fogja itt megcsinálni neked :D ha az életben nem lesz kedved dolgozni menni,akkor majd megpróbálsz mást beküldeni magad helyett ? dolgozni sem szeretnek általában az emberek,mégis kell....
2/4 A kérdező kommentje:
hát jó egy ratyi ez az oldal nem véleményt kértem hanem azt hogy segítsetek lefosom magasról hogy te mit gondolsz inkább olyan kérdésekre adj választ amire tudod is
2013. febr. 3. 19:52
3/4 anonim válasza:
Írd le hogy miről szólt. Ha nagyon nem megy, keresd ki a rövidített változatát, és írd meg az alapján.
4/4 anonim válasza:
hát látszik,hogy nem szeretsz tanulni....én csak megírtam,hogy nem fogja megcsinálni senki.Itt általában csak kis feladatokban segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!