Érvelő dolgozathoz milyen művel érveljek?
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Irodalomból kell írnom egy kétoldalas érvelő dolgozatot amiben be kell mutatni, hogy a Biblia, a bibliai hagyomány miként él tovább a későbbi századokban, művelődéstörténeti korszakokban? Legalább három nyelvi-kulturális jelenség, mű bemutatásával kell a véleményemet kifejteni. A probléma az, hogy egyszerűen nem tudom milyen művel bizonyítsam a véleményemet. Próbáltam keresgélni, de nem találtam igazából semmit.Tudnátok segíteni? Nagyon nagyon megköszönném.2013. jan. 24. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Oké. Most, hogy kiírtam a kérdést, be is ugrottak, mikről kellene írnom: Madách, Dante, és Babits Jónás könyvéről. Ez remek!!!
Köszi mindenkinek!! :D
Szép napot!!! :))))
2013. jan. 24. 16:54
3/3 anonim válasza:
én is ezt az érvelést írom éppen eljutottam a müvek bemutatásaihoz " bizonyítás" de innentöl fogalmam sincs hogyan tovább :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!