Franciául tudók! Légyszíves fordítsátok le nekem ezt a szöveget? (lennt)
Engedjétek meg, hogy bemutassam családomat. Marc Petit-nek hívnak.17 éves vagyok. Gimnazista vagyok, de szeretnék egyetemre járni. Sokat tanulok, hogy orvos lehessek. Franciaországban, Normandiában élek családommal. Négytagú a családunl: én,nővérem és szüleim. Édesapámat Jean-Pierre-nek, édesanyámat Isabelle-nek, nővéremet Catherine-nak hívják. Édesapám párizsi. Sokat dolgozik. Apai nagyszüleim nyugdíjasok, Párizsban élnek. Anyai nagyszüleim normandiaiak. Nagymamám már meghalt. Nagyapám özvegy és velünk lakik. Szemüveget visel. Ősz szakálla van. Elég gyakran visel fehér inget és fekete nyakkendőt, hogy elegáns legyen. Én is hordok szemüveget. A nővérem kontaktlencsét hord. A nővérem már 22 éves. Hosszú göndör fekete haja és kék szeme van. Nagyon csinos. Én olyan vagyok, mint az anyukám: szőke rövid hajam és zöld szemem van. Eléggé sportos vagyok és nagyon magas. A mi családunk nagyon vidám.
-Hogy hívnak?
-Hordasz szemüveget?
-Mi szeretnél lenni?
-Hány éves vagy?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!