M. Zs. Légy jó mindhalálig c. könyvéről kellene nekem
olvasó napló fejezetenként, linkelni betudtok?
Figyelt kérdés
Minden fejezetnek a tartalma egyenként kellene nekem. Találtam is a google-n de sajnos mindegyik ugyan az és már több osztálytársamat is megkérdeztem és ők is pont ezt írják.
Ha kérhetem olyan válaszokat nem kérek hogy: inkább olvasd el meg ilyenek. Köszönöm.
Köszönöm hogy figyelmeztetsz, de nem ezt kérdeztem *.*
2009. aug. 29. 15:03
32/37 anonim válasza:
Szívesen megosztottam volna veled a naplómat, ha megígéred, hogy egyszer el is olvasod. Akkor tényleg a javadra vált volna. Viszont végigolvasva ezt a 4 oldalt, sajnálom, de ilyen felfordulás után inkább úgy döntöttem, hogy nem tudnám - fogd fel ezt egyfajta büntetésnek, amiért korodnak megfelelő érettséggel vagy képes kezelni a problémáidat.
Még mielőtt lepontoznál, azért feltöltöttem neked az egyik leggyakrabban használt letöltőoldalra. Ott megtalálod kb. 5 perc alatt, MZSLJM.doc -ként van fent.
Sok sikert a dolgozattal, remélem egy kicsit azért alakítasz rajta.
2009. nov. 11. 21:00
33/37 A kérdező kommentje:
oh. köszi hogy fáradtál vele. De már nem kell már a régebben küldtek egy eldugott linket és onnan másolom. (Am nem tudom mi a leggyakrabban használt letöltő oldal)
2009. nov. 11. 21:41
34/37 anonim válasza:
Nem akarok itt beleszólni a dolgokba, de szerintem az se fair, hogy a tanár ilyen módon, "leugatja" neten keresztül 1 diák fejét.Vajon a való életben milyen tanár lehet az ilyen? Én ha tanár lennék nem lenne passzióm arra hogy itt vitatkozzak névtelenül, stb.
2009. nov. 11. 22:12
35/37 anonim válasza:
Kis bunkó.
2009. dec. 5. 14:31
36/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, én vagyok a bunkó? Aki betartja a szabályokat? -.-'... Mi az első szabály? "Ne OFFolj!" Nem emlékszem hogy azt kérdeztem volna hogy mi vagyok. ;) Ez olyan így beleszólni mint másnak a levelét kinyitni.(: Én még mindig az utolsó előttinek adok igazat. Nem hiszem hogy egy tanárnak arra van ideje hogy egy kérdezz-felelek oldalt böngéssze, csalni vágyó gyerekek után. Akiket nem is tanít. Hiszen ott vannak az adminisztrációk, dolgozatok, felkészülés másnapra és a magánügyek. (: Én már azt se hiszem hogy ő tanár, csak meg akart ijeszteni hogy lebuktam, hozzáteszem: anoniman.
2009. dec. 5. 15:37
37/37 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám van. a különbség annyi, hogy én elolvastam a könyvet, csak pocsék fogalmazó vagyok és nem szeretnék emiatt rossz jegyet kapni. Sokat kerestem, de nem találok jó oldalt, ahonnan letölthetném. valaki segítene?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!