Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » M. Zs. Légy jó mindhalálig c....

M. Zs. Légy jó mindhalálig c. könyvéről kellene nekem olvasó napló fejezetenként, linkelni betudtok?

Figyelt kérdés

Minden fejezetnek a tartalma egyenként kellene nekem. Találtam is a google-n de sajnos mindegyik ugyan az és már több osztálytársamat is megkérdeztem és ők is pont ezt írják.

Ha kérhetem olyan válaszokat nem kérek hogy: inkább olvasd el meg ilyenek. Köszönöm.

2009. aug. 21. 16:20
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Engem is sértegetett, sőt fenyegetett, értelmes igen mondhatom.
2009. aug. 28. 14:12
 22/37 A kérdező kommentje:
2009. aug. 28. 14:13
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

Na ide figyelj te kis pimasz! Hamarabb kell neked ahhoz felkelni hogy magamra vegyem a szavaidat- már ha azokat annak lehet nevezni. A moderátorok biztosan örülnének neki ha jelentkeznél hiszen köztiszteletben álló pedagógusok sértegetéséért simán kizárnának. Tőlem aztán nyugodtan tölts le minden sz... a netről! Egy tanulatlan kis ficsúr maradsz ha így folytatod az életben. Persze ez a világ sajnos tele van link alakokkal, hát veled 1-el több lesz. Amúgy nem kívánok ilyen neveletlen gyerekkel többet "beszélgetni" aki nem tiszteli a tanárokat. Utolér a sors előbb utóbb....és ez nem fenyegetés csak jóslat!

Majd a számonkérésnél ha már nagyon izzadsz gondolj-e sorokra! Én ajánlottam a mű elolvasását!!!

2009. aug. 28. 20:42
 24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ha ajánlásra vágyom akkor könyv bemutatóra megyek el. Csak Mikszáth Kálmán Szent Péter esernyője c. könyvet filmben láttam és furcsa mód csillagos ötösre írtam meg a témazárót belőle. :)
2009. aug. 28. 20:57
 25/37 A kérdező kommentje:
Na, ide figyelj te kis pedagógus ha én értelmesen tudok magával/magácskával beszélni akkor én is elvárom ugyan ezt a tisztelet megadást. Furcsa nálunk egy tanár úgy beszél velünk ahogy ő megengedi magának de mi is ugyan úgy beszélünk vele. Milyen fura az osztályfőnökünk és a matematika tanárunk megtudja adni nekünk a tiszteletet mi is megadjuk neki (tisztelet a kivételnek a szeretett delikvensek). Köszönöm a választ. De arra válaszoljon amit kérdeztem, vagy nagyon szépen kérem fogja be a száját, pardon - ne írjon.
2009. aug. 29. 00:05
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként ha visszaolvasnád amiket itt írtak neked és te válaszoltál, rájönnél arra, hogy nagyon fellengző, lekezelő a modorod. Ha te tiszteletet vársz el valakitől, neked is úgy kell viselkedni (pont te voltál az, aki modortalanul irkáltál még a legkedvesebb válaszolónak is).
2009. aug. 29. 07:29
 27/37 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lenne okod lenézni a tanáraidat, hogy nem tudják használni a modern technikát.

Te sem tudsz keresni a neten, hiszen itt kunyerálsz anyagot. Ha tudnád használni a google-t nem könyörögnél.

Akkor nézz le másokat, ha te valamibe profi vagy.

De egyébként ezt a modort betudom annak, hogy hisztiző, toporzékolós korban vagy.

2009. aug. 29. 07:32
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Értelmesen??? Olvasd már vissza a pimasz megjegyzéseidet!!!! És valóban te mint "mai modern gyerek" nem tudod használni önállóan a netet?? Még ilyen anyagot is kunyerálsz? Egyébként meg az a 2 általad megbecsült pedagógus sem lesz büszke rád ha megismeri a valódi simlis kis személyiségedet! Nevetségesen gyerekes vagy de ezen nem is csodálkozok már! Kívánom hogy érvényesülj az életben ezzel a semmi ésszel is amennyi neked van! Váljék kedves egészségedre! A témát ezzel lezártnak tekintem! A sértéseket nem veszem magamra annál már én iskolázottabb vagyok!
2009. aug. 29. 08:59
 29/37 A kérdező kommentje:
Pimasz és a utcai nyelv ég és föld, nem voltam se trágár se semmi, én a tanáraim tiszteletadását úgy értettem hogy az a tanár amelyik velünk káromkodik azzal mi is, de amelyik normális emberi nyelven tud beszélni azzal mi is. Választ NEM kérek.
2009. aug. 29. 13:06
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a baj, hogy a világ nem így működik, ahogy a te kis fejedben van. De majd rájössz.
2009. aug. 29. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!