Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » M. Zs. Légy jó mindhalálig c....

M. Zs. Légy jó mindhalálig c. könyvéről kellene nekem olvasó napló fejezetenként, linkelni betudtok?

Figyelt kérdés

Minden fejezetnek a tartalma egyenként kellene nekem. Találtam is a google-n de sajnos mindegyik ugyan az és már több osztálytársamat is megkérdeztem és ők is pont ezt írják.

Ha kérhetem olyan válaszokat nem kérek hogy: inkább olvasd el meg ilyenek. Köszönöm.

2009. aug. 21. 16:20
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

XD kétlem hogy az én tanárom mert ahhoz se ért hogy hogy kell bekapcsolni. Meg hát honnan tudná hogy én ki vagyok de most bemutatkozom és most döntse el hogy igaz-e vagy hamis.

Szabó Károly vagyok és a Lengyeltóti Fodor András Általános Iskola 8. osztályos tanulója. Na most döntsd el hogy igaz vagy hamis :D

2009. aug. 21. 16:50
 12/37 A kérdező kommentje:
16:40 Nagyon szépen köszönöm. Én biztos nem találtam volna rá. Amúgy a mi tanárunk csak azt veszi észre hogy egyértelműen 3 kattintással van leszedve a netről volt akinek vissza is adta a házi dolgozatát hogy most elnézi de kezdje újra. Tavaly szinte mindenki az internetről szedte le az olvasónaplót és mindenki ötösre megírta.
2009. aug. 21. 16:53
 13/37 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem igy semmire nem viszed az eletben, A legy jo minhdhalalig az amugy is egy nagyon jo regeny, nem tudom miert huzod az orrodat. Amugy aki azt irta, hogy 10. ben lesz bajod, inkabb 12-ben erettsegi elott, amikor fogalmad sem lesz melyik muvet ki irta, kik a szereplok, azert mert meg csak el sem olvastad, a tartalmat is alig.

NEm rosszindulatbol beszelek, nemreg vegeztem en is a sulival, tudom milyen. de alapmuveltseg legalabb 1-2 magyar regenyt elolvasni...

2009. aug. 21. 17:00
 14/37 anonim ***** válasza:
Nálunk azt se bánta a tanár ha kinyomtatva adtad be a netről.
2009. aug. 22. 17:48
 15/37 A kérdező kommentje:
Nálunk se, de azt azért észre veszi hogy Wikiről van leszedve pl.: [szerkesztés] aláhúzott kék szavak. XDDD
2009. aug. 22. 22:33
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

A Lengyeltóti Ált. suliban nincs 8. o- ban Szabó Károly nevű tanuló!!!!!! ( megint a tanár)

Egyébként meg majd pont kiírnád az igazi neved, hogy bárki utánajárhasson? hahaha

Azt miből gondolod hogy a tanárod nem tudja használni a gépet? Ő is járt ám iskolába. Legalább 16 évet összesen, úgyhogy nagyon hallgass és inkább maradj csendben mert te ennek a felénél tartasz!!! Már ha egyáltalán eljutsz ilyen hozzáállással egy főiskola vagy egyetem végéig.

De ha gondolod írhatok a sulinak egy e-mailt is a biztonság kedvéért??!! Na?

2009. aug. 23. 08:39
 17/37 A kérdező kommentje:

Utolsó most olyan írnék a kedves pedagógus diplomás ő méltóságos fenséged válaszára hogy fix hogy kitiltanának az oldalról. Egyáltalán NEM EZT KÉRDEZTEM ARRA VÁLASZOLJ AMIT KÉRDEZTEM, NEM A VÉLEMÉNYEDET KÉRTEM KI HA ARRA LENNÉK KÍVÁNCSI AKKOR A KÉRDÉS ÍGY HANGZANA: M. Zs. Légy jó mindhalálig c. könyvéről kellene nekem olvasó napló fejezetenként, tanár észrevenné, vélemény?

HA NEM TUDSZ VÁLASZOLNI ARRA AMIT KÉRDEZTEM AKKOR NE VÁLASZOLJ! ÉS IGEN NEM ÉRT SEMMIT A GÉPEKHEZ TÖBBSZÖR LÁTTUK MÁR RENGETEGEN HOGY a számtech tanárt kéri meg hogy írjon már egy levelet amit ő diktál és nyomtassa ki mert ő nem ért hozzá, másik: se nem a géphez se nem a mobiltelefonokhoz nem ért mert minket kért meg hogy mutassuk meg neki hogy kell telefonálni rajta pedig csak 40 éves múlt, és igen ahova ő járt (ő mesélte) sosem tanítottak számítástechnikát mert nem volt rá pénz nem igény sem! több ilyen választ NEM KÉREK! vagy megint le kell írnom ezt.

2009. aug. 23. 15:29
 18/37 A kérdező kommentje:
Ja igen és az email. Nem vagyok Szabó Károly, na és? akkor hogy hívnak? Pont arról szól a gyakori kérdések.hu hogy anonim lehet kérdést és választ írni. Honnan tudod hogy hol fogok tovább tanulni honnan tudod hogy főiskolára megyek-e egyáltalán, és ha igen hova? Inkább a dolgozat javítással és a gyerekek tudathorizontjának a tömésével foglalkozzon tisztelt tanár úr/nő. Köszönöm.
2009. aug. 23. 15:35
 19/37 A kérdező kommentje:
Ja ez lemaradt, nem tudom melyik iskoláról beszélsz, hogy az enyémet kiderítenéd 6 év alatt hogy hova járok/jártam, és mit tud kezdeni a Lengyeltóti iskola? Én kiadtam amint írtam hogy lehet hogy hazudok lehet hogy nem. Most mit tudnak csinálni? SEMMIT! Meg nem is érdekelné őket, van a világnak más baja is mint hogy velem foglalkozzanak, nem azt mondtam hogy 14 éves szőke, kék szemű nő vagyok és elhívogatok gyerekeket és közben 56 éves pedofil férfi vagyok. Ennyit rólad, rólatok tanárok. Egyetlen egy tanár van aki megérdemli a tiszteletet mert ő ugyan úgy vissza adja nekünk azt amit mi adunk neki tiszteletet, a matematika tanárnőm. Ennyi.
2009. aug. 23. 17:49
 20/37 anonim ***** válasza:
40%

SÉRTŐ hogy más tanárokat ismeretlenül is lenézel. Ez az általánosítás nagyon nem szép dolog. Nem vall intelligens emberre. Szedd le onnan ahonnan tudod, mert gondolom a google-t tudod használni, de ne sértegess másokat. Te se örülnél ha téged egy kalap alá vennének olyanokkal, aki lopnak, csalnak, hazudnak.

"Légy te a változás, amit szeretnél a világban."

2009. aug. 28. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!