Valaki tud OROSZUL? SEGÍTSÉÉÉG
Figyelt kérdés
családleírást kéne írnom. Hogy tudnám megfogalmazni, hogy van az anyukám, apukám, egy nővérem és egy bátyám? és leírás is kéne, például, hogy a nővérem kedves, barna hajú stb stb...2012. dec. 3. 06:13
1/13 Mara Acoma válasza:
Segítenék, de hogy írjak le ide Neked egy fogalmazást??? Nincs orosz billentyűzetem.
2/13 A kérdező kommentje:
elég fonetikusan, le tudom írni.. egyébként meg a neten bárhol találsz cirill betűket :D
2012. dec. 3. 06:28
3/13 Mara Acoma válasza:
bakker:)) mi az amit nem tudsz? Egy szót sem írtál még?
4/13 A kérdező kommentje:
annyit hogy hogy hívnak, meg hogy diák vagyok, és magyar :D egyébként azt nem tudom h h kéne megfogalmazni h van egy anyukám, egy apukám, egy nővérem... meg a nővéremet egyszerűbben külsőleg, és belsőleg jellemezni, tehát pl a nővérem 25 éves, magas, kedves, sötét hajú,... meg ilyenek :D
2012. dec. 3. 06:31
5/13 Mara Acoma válasza:
Я живу со своими родителями, своей сестрой и своим старшим братом.
моя сестра 25 лет, с видом, каштановыми волосами.
6/13 Mara Acoma válasza:
hát nem nagyon engedi a cirilt
7/13 Mara Acoma válasza:
Próbáld ide szavanként és alkoss belőle mondatot.
8/13 A kérdező kommentje:
mármint fogalmazzam meg szó szerint amit írni akarod, és írjam ide? vagy hogy érted? :)
2012. dec. 3. 06:41
9/13 Mara Acoma válasza:
Az nem jó, mert nyelvtanilag nem teszi sorba. Azt neked kell. De pl azt már tudod, hogy a nővérem: moja sistra. ez után felsorolsz jelllemzőket rá, az még oké mert ott nincs nyelvtan. azokat a szavakat írd, amivel jellemezni akarod pl szép, magas,okos. ezt is használhatod, van szövegfordító is:
10/13 Mara Acoma válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!