Mi a válasz a biológia házira?
Figyelt kérdés
A tojássárgája nagy mennyiségben tartalmaz egy foszfatid típusú anyagot : lecitint.
Majonéz készítésekor a lassan adagolt olajat el kell keverni.
Mi a tojássárgája és a keverés szerepe? A szervezetünkbe lezajló melyik feladathoz hasonlít?
Előre is köszönöm segítségeteket, fontos lenne! :)
2012. nov. 21. 18:19
1/1 Lolka&bolka válasza:
Annyit tudok, hogy azért kell sokat keverni, hogy emulzió keletkezzen, vagyis két, egymással nem oldódó anyag keveréke.
Ha a másik kérdésre esetleg kiderült a válasz, kérlek, írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!