Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok segíteni kezdő...

Tudnátok segíteni kezdő angolos vagyok?

Figyelt kérdés

Kedvenc filmem fogalmazást kéne írnom.

Taken

A filmet Poerre Morel rendezte.

A filmben a két fontos főszereplő Liam Neeson és Maggie Grace.

A film zeneszerője Nathaniel Mechaly.

Liam Neeson régen a titkosszolgálat egyik legjobb ügynöke volt, újabban sztárokat véd. 17 éves lánya, Maggie Grace az anyjával, Famke Janssen és tehetős mostohaapjával él és épp Párizsba készül legjobb barátnőjével, Amandával, amire Bryan vonakodva bár, de áldását adja. Bár ne tette volna. Kim a párizsi reptéren megismerkedik Peterrel, majd nemsokkal később elrabolják. A lánynak még sikerül beszélnie az apjával, aki rögtön megérti, hogy mi történik.És nagy keresés után kiszabadítja lányát a rablók kezei közül.

2012. nov. 12. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Taken is a French thriller starring Liam Neeson and Maggie Grace.

The screenplay was directed by Pierre Morel.

Music by Nathaniel Méchaly.

A retired CIA agent travels across Europe and relies on his old skills to save his estranged daughter (Maggie), who was kidnapped on a trip to Paris to be sold into prostitution.

Az ismertető az én összeállításom, így kiscit rövidebb, és elmondja a lényeget. :)

2012. nov. 12. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
köszii csak nekem 5-6 mondat kellene :S
2012. nov. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!