Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit kérdezzek egy interjúban?

Mit kérdezzek egy interjúban?

Figyelt kérdés
az iskolában kaptam egy házit hogy interjúvoljak meg valakit és nem tudom mit kérdezzek tőle mert azt nem mondták meg

2012. nov. 10. 20:35
 1/3 anonim válasza:

pl egy kitalált sportolóval csinálhatsz interjút.

mióta űzi azt a sportot, mik a tervei a jövőben, eredményei stbstb..

2012. nov. 10. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, jó ötletnek tartom, amit az előttem válaszoló ajánlott.

Nyáron voltak Londonban az olimpiai játékok, itt sikeresen szerepeltek a magyar sportolók is.Pl. a lólengésben Berki Krisztián, férfi torna az összefoglaló neve a sportnak.

Keress róla anyagot a Google-ben, biztosan találsz.

Illik felkészültnek lenni egy riporternek, ha valakivel interjút készít, és utána jöhetnek a kérdések, amiket példának írt Neked a kommentelő.

Kezd a bevezetést úgy, hogy itt ül velem szemben ....,aki nagy örömet okozott az egész magyar szurkoló tábornak, amikor nyáron Londonban megnyerte az aranyérmet.

Kérdezheted azt is, milyen érzés volt a magyar Himnuszt hallani, hogy érzi a szurkolók szeretetét, milyen találkozókra hívják, hogyan készül a további versenyeire, mik a céljai még, mire költi a kapott pénzjutalmat stb.

2012. nov. 11. 13:22
 3/3 anonim válasza:
almádiba jársz suliba?
2013. dec. 9. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!