Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nyilas Misi mikor és mennyi...

Nyilas Misi mikor és mennyi pénzt küldött a szüleinek haza es milyen munkai voltak?

Figyelt kérdés
eloolvastam a konyvet csak mar nem emlejkszem tisztan es gondoltam masok segitseget kerem

#nyilas #Nyilas Misi #olvasônaplo
2012. okt. 22. 15:50
 1/5 anonim válasza:

Nyilas Misi a 'Légy jó mindhalálig'-ban volt benne.

Felolvasott egy vak öregúrnak és havi 2 forintért(azt hiszem) tanította Doroghyt számtanra és latinra.

A X. fejezetben küldött az apjának 2 forint.

2012. okt. 22. 16:50
 2/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt akarta írni, hogy 2 forintot. Ja, és a felolvasásért úgy emlékszem 3 forintot kapott.
2012. okt. 22. 16:52
 3/5 anonim válasza:
Nem, Mező Misi énekli azt. Nyilas Misi egy könyv szereplője.
2012. okt. 22. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:

A normalisoknak koszonom szepen a valaszokat a tobbiekhez pedig csak annyit: nagyon unatkozhatnak, ha ilyen hulyesegeket irnak, mindegy o dolguk.

Arrol tudtam, hogy a felovasasert es a tanitasert is kapott penzt, csak azt nem, hogy mikor kinek es mennyit.HA ESETLEG VALAKI MEG TUDNA NEKEM SEGITENI IRJON!

2012. okt. 22. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Most. Mar minden remlik , nem kell ujra elolvasnom a konyvet!

Annak az egy embernek koszonom aki normalisan valaszolt. Ha tudok vmiben segiteni akkor irjal kedves valaszolo

2012. okt. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!