Miért álmosodok el ha házit csinálok?
Még bele se kezdek, de amint elkezdem alszok magamon, ha már nem csinálom akkor meg megint éber vagyok - volt, hogy el is aludtam miközben csináltam. Tehát amint nekiülök elkezdek ásítozni, egyre fáradtabbnak érzem magam, s csak akkor múlnak el a tünetek ha megint valami érdekeset csinálok. Érdekes, mert ha a számítógépen dolgozok - videót vágok, szerkesztek - nem jelentkeznek a "tünetek".
Mi a baj velem?
Kedves kérdező, és ezt még mondd el jó sokszor, hogy még jobban und, még jobban elálmosodj, még jobban utáld.
Tudom, piros kéz, de a választás a tied, nem a tantárgy döntötte el, hogy unalmas, hanem Te.
Dönthettél volna úgy is, hogy mindegyik tantárgyban találsz minimum egy valami apróságot, amiért érdemes tanulni, vagy amitől legalább elviselhető lesz(!), de te inkább az unatkozást, a szenvedést választottad -- akkor hajrá! :)
Nem tudom, segít-e, Domján Lacinak van egy jó kis tanulást segítő hanganyaga (Zseninek születtél).
Ne feledd, minden tantárgy semleges, Te döntöd el, hogy élvezed-e vagy sem.
Bármelyik megoldást választod is, nagyon sok sikert hozzája!
:)
Értem, akkor pláne sok sikert és kitartást!
Ezzel együtt javallom Domján Lacit, ha rá tudod szánni magad. Vesztenivalód nincs.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!