Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miért álmosodok el ha házit...

Miért álmosodok el ha házit csinálok?

Figyelt kérdés

Még bele se kezdek, de amint elkezdem alszok magamon, ha már nem csinálom akkor meg megint éber vagyok - volt, hogy el is aludtam miközben csináltam. Tehát amint nekiülök elkezdek ásítozni, egyre fáradtabbnak érzem magam, s csak akkor múlnak el a tünetek ha megint valami érdekeset csinálok. Érdekes, mert ha a számítógépen dolgozok - videót vágok, szerkesztek - nem jelentkeznek a "tünetek".

Mi a baj velem?

2012. okt. 7. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert unalmas, amit csinálsz, meg alapból álmos is lehetsz. Nincs ezzel semmi baj. Lesznek még az életben unalmas dolgok. Próbáld megtalálni, ami nem untat, ami érdekel, és abban előrehaladni.
2012. okt. 7. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
De nagyon utálok néhány tantárgyat, az iskola számomra olyan mint egy váróterem, nem érdekel, untat az a sok baromság. Ami érdekel - angol, matek, biológia, infó - jó jegyeim vannak, de a többi tantárgyhoz idegbajt kapok tanulni. Egyszerűen egy légy is érdekesebb. Csak elalszok az íróasztalon... :S
2012. okt. 7. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, van éppen elég terület, amiben kiemelkedhetsz.
2012. okt. 7. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező, és ezt még mondd el jó sokszor, hogy még jobban und, még jobban elálmosodj, még jobban utáld.

Tudom, piros kéz, de a választás a tied, nem a tantárgy döntötte el, hogy unalmas, hanem Te.

Dönthettél volna úgy is, hogy mindegyik tantárgyban találsz minimum egy valami apróságot, amiért érdemes tanulni, vagy amitől legalább elviselhető lesz(!), de te inkább az unatkozást, a szenvedést választottad -- akkor hajrá! :)

Nem tudom, segít-e, Domján Lacinak van egy jó kis tanulást segítő hanganyaga (Zseninek születtél).

Ne feledd, minden tantárgy semleges, Te döntöd el, hogy élvezed-e vagy sem.

Bármelyik megoldást választod is, nagyon sok sikert hozzája!

:)

2012. okt. 7. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem mondsz hülyeséget, azonban örülök, hogy arra ami érdekel tudok tanulni, - nincs annyi időm, sem idegem, hogy "megszokjam".
2012. okt. 7. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Értem, akkor pláne sok sikert és kitartást!

Ezzel együtt javallom Domján Lacit, ha rá tudod szánni magad. Vesztenivalód nincs.

:)

2012. okt. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!