Szerintetek képes leszek megtanulni egyszerre a követelményeket és a műsorra szükséges koreográfiát plusz szöveget?
Ha kitűnő tanuló vagy, akkor a vers, meg a kémia doga biztosan menni fog. Soknak tűnik nekem a hétvégére váró feladat, ezért azt javaslom, oszd meg ! A verset ne egyszerre tanuld, hanem mondjuk 3-3 versszakonként, a szavakat reggel tanuld, akkor frissebb az ember agya, jobban megmarad.
Ha van valaki, aki meg tud hallgatni, neki is mondd fel !
Hát a koreográfia...
Az más, otthon nem is írod, hogy tudod-e egyedül tanulni, vagy egy másik oszt.társaddal esetleg, akinek jobban megy, az lenne szerencsés
.
Stresszelni nem kéne, attól még rosszabb lesz csak.
Fő, a pozitív gondolkodás, képzeld el magadban, akár becsukott szemmel, hogyan táncolsz, és mondogasd magadban, ez menni fog. Nem szabad a rosszat előrevetíteni, mert akkor óhatatlanul az fog történni.
Sokkal több önbizalom, és fel a fejjel !
Úristen! A neved ugyanaz, mint az én egy éve elhunyt mamámé.
Igazából én tudom rendesen a koreográfiát, de elbizonytalanodok a zenére, zene nélkül simán végig tudom csinálni, ha megy a zene, akkor hirtelen nem tudom eldönteni, melyik a jobb, és melyik a bal... Meg anya azt mondta, hogy látszik a mozgásomon, hogy nagyon izgulok :S
Fogadd őszinte részvétem a nagymamád elvesztése miatt !
Én is nagymama vagyok, unoka 15 éves fiú, nagyon szeretünk együtt lenni, majdnem minden hétvégén így is van, tanulni is szoktunk együtt.
A tánchoz talán még annyit, próbálj egy másfajta zenére , csak úgy szabadon, érzésed szerint mozogni, befelé figyelve, és csak a zene ritmusát követve.
Lazább, ösztönösebb lesz a mozgásod, nem görcsölsz, ha a zenét hallod majd a fellépésnél.
Talán akkor a koreográfia is magától jön majd.
Nem táncoltam, de tornáztam, ott is van koreográfia, ha a gyakorlatot bemutatja az ember, nagyon kell tudni, hogy ne arra figyelj, mi következik, az biztos.
Tehát még sok gyakorlás lehet, hogy kell hozzá.
Ehhez kívánok sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!