Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy kell powerpointot csinálni?

Hogy kell powerpointot csinálni?

Figyelt kérdés

Légyszi ne nézzetek hülyének, de még sosem csináltam.

Infóra kell magamról egy 5 diás bemutatkozót készíteni, és nemsokára lejár a határidő, és még el is voltam foglalva.

A gépem még be se hozza rendesen a powerpointot, megírni meg tudnám, de hogyan legyen 5 dia? Zöldfülü vagyok az infóhoz, de már nem annyira, mint pár éve.

Minden segítséget előre köszönök!

2012. szept. 9. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

igazából nem egy nagy ördöngösség (sejtheted, ha én szőke létemre meg tudtam tanulni:))

- megírod a diát

- gondolom, azt tudod, hogy "új dia" gombbal kérheted a következőt

- amikor megírtad mind az ötöt, kiválasztod a menüsorból a diavetítés pontot - és onnan csicsásíthatod

> az áttűnés gombbal, hogy hogyan váltsák egymást a diák (gyorsan, lassan, kattintásra, automatikusan, stb. - majd felfedezed)

(ha a diavetítésre kattintasz, mindjárt le is játssza neked, mit alkottál addig)

- a végén a mentésnél pedig ne bemutatónak ments el, hanem PowerPoint vetítésnek

nem tudom, segítettem-e valamicskét -- sok sikert az első pps-edhez!

:)

2012. szept. 9. 10:26
 2/4 A kérdező kommentje:
A diát Word-be is meg lehet írni?
2012. szept. 9. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:

gondolom, igen - én még ott nem próbáltam

:)

2012. szept. 9. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült a dolog, a Powerpoint programot még le kellett töltenem, de jól megcsináltam, úgyhogy köszi! :)))
2012. szept. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!