Mi a véleményetek a történelemről?
Figyelt kérdés
én imádom..főleg a 20.-19. sz. történelmét a világháboruk és a köztes izgalmas időszakot van kb 100 könyvem errőla témárol 18 f2009. júl. 8. 21:29
12/16 anonim válasza:
Én is utálom. De csak a tanár miatt. =(
13/16 anonim válasza:
Amikor még padban ültem, mindig úgy estem át 2-essel :( Nem az én műfajom a történelem.
14/16 anonim válasza:
Én még elég fiatal vagyok,keveset tudok a történelemről,de én is nagyon szeretem-az 1800-1900as évekkel bezárólag...:D
14/f Egyébként érdekes,hogy mennyire el van határolódva a két csoport az időszakokat tekintve.A 19 század kezdete a vízválasztó:D
14/f
15/16 anonim válasza:
Hú, én úgy 1900 ig ami érdekel az jo ami nem nem.a világháborúkat szeretem, 6-7 éves korom óta olyan könyveket bújok ami arrol szól, viszont, 1920junis4. simán kitépném a történelemből
16/16 anonim válasza:
Első : Az USA-nak nincs történelme .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!