Tamási Áron : Ábel a rengetegben Kaptam pár kérdést ehhez a regényhez a suliban, de nem tudok rájuk válaszolni. Kérdések lent! (? )
Figyelt kérdés
1. Mi jellemző apa és fia kapcsolatára?
2. Kik lesznek Ábel társai a Hargitán? Mutasd be sorsuk alakulását!
3. Csoportosítsd azokat a szereplőket, akikkel Ábel a munkája során találkozott! Kik voltak segítő és kik ártó szándékúak?
4. Mutasd be Ábelt vágyai és azok beteljesülése alapján!
5. Milyen módon hatnak Ábelre a természet változásai?
Kérlek, segítsetek!!!!
2012. jún. 26. 20:15
2/3 anonim válasza:
1. Ábel nagyon tiszteli édesapját, de sokat tudnak együtt mókázni.
3. Fuszulán, Surgyelán ártó szándékú volt, a barátok segítőek....meg még volt az, aki vitte neki a könyveket, annak nem tudom a nevét.
Hát elég régen olvastam már, másra nem emlékszem. Egyébként én is azt mondom, hogy olvasd el, mert nem hosszú. Pár nap alatt végzel és túl leszel rajta.
3/3 anonim válasza:
Azért nem tudsz válaszolni, mert nem olvastad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!