Kármán József: Fanni hagyományai, Kós Károly: Varju nemzetség, Tamási Áron: Ábel a rengetegben nehéz olvasmányok? Neked tetszettek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 09:03
1/5 anonim válasza:
Bevallom a Varju nemzetséget nem olvastam. Az Ábel a rengetegben jó, tetszett, bár meg kell szokni, hogy nem olyan pergő a cselekmény.
A Fanni akkor tizenéves kislányként bejött, mostanában beleolvastam újra, hát őszintén szólva nem találom túl jónak. Fanni már-már nem emberi, amilyen jónak van lefestve, nem tudok azonosulni vele, ráadásul az önsajnálata és tehetetlensége kiborító... Persze, olyan korban élt, amikor egy lány nem sokat tehetett, de azért az életrevalóbbak megtalálták a módját a boldogulásnak...
2/5 anonim válasza:
Ja és: nehéz olvasmánynak semmiképp nem nevezném a Fannit, már csak a terjedelme miatt sem, hiszen egy délután alatt elolvasható.
3/5 indi18 válasza:
A Kármán József egy fos. Egész kis maszat könyv, de elolvasni nekem több időbe telt mint egy háromszázoldalas könyvet. Az osztályomban szinte mindenkinek hasonló tapasztalata van.
4/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2011. júl. 23. 12:44
5/5 anonim válasza:
Az ábel a rengetegben jó,
a varjúsat nem olvasam,
a fanni hagyományai enyhénszólva KU*VAsZ*R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!