Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mi ennek a 2 példának a...

Mi ennek a 2 példának a megoldása?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítene valaki ebben a 2 példában?

Köszönöm szépen!!!

[link]

2012. máj. 4. 15:43
 1/5 A kérdező kommentje:
az első: 4x+(16/6)y-16 ???
2012. máj. 4. 15:54
 2/5 bongolo ***** válasza:

Nem is hasonlít rá. Szerintem te kamuzol.

Te adtad fel ezt is?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..

Ott van valamennyi segítség, hogy hogyan tudod megoldani.

A második példa is nagyon ismerős nekem, azt is feladtad már valamikor, vagy ha te nem, akkor valamelyik évfolyamtársad. Keress rá.

2012. máj. 4. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem az évfolyamtársam:S én tényleg csak azokat írom fel, amelyik példákat nem tudom, vagy csak részben, ő meg egyáltalán nem számol semmit, mind a 49-t feltette!:/
2012. máj. 4. 17:28
 4/5 bongolo ***** válasza:

Az érintősík egyenletét remélem meg tudod a link alapján csinálni (használd a wolfram-ot a deriváláshoz).

A második példában az, hogy lineáris approximáció, az a leánykori neve az érintősík egyenletének, szóval pont ugyanazt kell csinálni mindkettővel. Csak persze más lesz a deriválás eredménye. Abban is segít a wolfram.

2012. máj. 4. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:

igen, az érintősíkot azt tudom :)) köszönöm szépen :)

számolgatom még a példáim,még van 9, igaz ebből már van, ami már valahány százalékos:))

2012. máj. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!