Mi lenne szerintetek a legérdekesebb kémia kiselőadás témája?
alkoholok-sörgyártás,ilyesmi?:D
vagy például hétköznapi kémiai jelenségek, oldatok, szóval amivel minden nap találkoznak(?) :)
esetleg látványos kísérletek: fémek lángfestése, ezüsttükör-próba stb. Ezekről elég sok videót találsz a neten!
Remélem tudtam valamit segíteni, én ezekről a témákról szívesen hallgatnék meg kiselőadást! (bár én szeretem is a kémiát..:)
Sok sikert, esetleg írd meg, mit választottál!
16/L
Nem tudom, hogy állsz a szerves kémiával, de szerintem az alkaloidokról (drogok) rengeteget lehet beszélni.
Másik kedvelt témám az atomerőmű működése, radioaktivitás, atombomba és egyebek.
4. válaszoló vagyok
Nem tudom, milyen a fiú-lány arány az osztályotokban, de a témaválasztásban ezt is vedd figyelembe. Ha már nagyon a rúzsról akarsz írni, akkor megpróbálhatnád mondjuk kicsit kiterjeszteni a témát a kozmetikumok összetételére, külön hangsúlyt fektetve a káros összetevőkre. Szerintem a fiúkat (gondolom vannak az osztályotokban) ez jobban lekötné, mint a rúzs önmagában.
[link] Például itt egy kis segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!