Aszaláskor a gyümölcsök víztartalmát párologtatják el. Mennyi aszalt almát tudunk készíteni 4,5kg hámozott almából, ha aszaláskor az alma tömege 80 százalékkal csökken?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 12:03
1/1 anonim válasza:
Mivel 80% elpárolog, ezért 20% marad -> 4,5*0,2=0,9 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!