Az a fura, hogy én szeretem a kémiát, vagy az, hogy senki más nem, és senkit sem érdekel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 19:03
1/4 anonim válasza:
szerintem egyik se.alapból nem te vagy az egyetlen aki szereti.de szerintem sokaknak nem a kedvence,de nem fura.ez nem ezen múlik.én például nem szeretem ,mert nem vagyok túl jó belőle,szerintem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az nem szereti, aki nem érti. Én amíg teljesen h.lye voltam belőle, akkor utáltam. De most, hogy így egyetemen tanulnom kell és kezdem érteni az alap dolgokat is, kezdem megszeretni
3/4 A kérdező kommentje:
de az én körömben látványosan csak én szeretem
2012. márc. 18. 19:08
4/4 anonim válasza:
Én értettem a liciben is a kémiát, de egyszerűen nem ragadott meg. Nem tudom, hogy hányadikos vagy, de a líceumi anyagon nincsen amit nem megérteni. Az osztályból elég sokan értették pl a fizikához képest, amit én már jobban szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!