Valaki segítsen nekem (? ) Sürgős! (Egri csillagok) bőv. Lenn
Valaki az alábbi kérdésekre tudná a választ? Ha csak az egyikre az is jó, de legalább valamelyikre, vagy többre, bármennyire? Bocs a zavaros írásért, de hlnapra kell az olvasónaplóm az Egri Csillagokból!
A kérdések:
1. Foglald vázlatpontokba, milyen lépésekben akarják kiszabadítani Török Jancsiék, Bálint urat!
2. Miért nem sikerül nekik?
3. Hol bukkan fel ebben a részben Jumurdzsák?
4. Milyen hitet vall Török Bálint?
5. Mit nyerne Török Bálint, ha teljesítené a szultán kérését és áttérne török (azaz iszlám) hitre? Megteszi-e, és mit gondolsz, miért dönt így?
Sürgős! Kérlek segítsetek!
Ennyit tudok segíteni:
Magyar Elektronikus Könyvtár (Gárdonyi Géza: Egri csillagok):
Letöltöd pl. Word dokumentum formájában, a keresőbe meg beírod a kulcsszavakat (Török, Bálint, Jancsi, szultán, Jumurdzsák, ...).
Ha ügyes vagy, elég hamar megleszel vele.
Ja, de eza könyv, nem vettem észre, még azelőtt írtam a kommentet mielőtt letöltöttem volna! :'(
Bocsi az 1. válaszolónak!
Valaki így konkrétan a kérdésekre nem tudna válaszolni? Pls nagyon sürgős!!! Kell holnapra! Segítsetek könyörgöm!!!
1. -
2. Csapdát állítanak nekik
3. -
4. Katolikus
5. Ő lehetne a budai pasa. Nem teszi meg, mert nem akarja elárulni az országát, inkább élete végéig rabságban
szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!