Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan puskázzak, úgy hogy ne...

Hogyan puskázzak, úgy hogy ne vegye észre a tanár?

Figyelt kérdés
Több olyan tantárgy is van amire nem igazán tudok tanulni. Vagy nincs elég időm rá vagy nem megy bele a fejembe. :(

2012. jan. 12. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Harmónika puska

[link]

Az anyagot kinyomtatod ilyen vékony, hosszú oszlopokba (max. 4-4,5 cm széles oszlopok legyenek) valami nagyon kicsi betűmérettel, amit még éppen látsz, és a hosszú lapot/lapokat összehajtod harmónikába, úgy, hogy az írás nézzen mindig felfele (kb. 3 cm magasságú oldalak legyenek). Úgy hajtogasd, mint mondjuk ha legyezőt hajtogatnál. A lényeg, hogy az arányokat, amiket mondtam, ne lépd át, így könnyen elfér a tenyeredben, és könnyű benne lapozgatni.

Ebben az a jó, hogy amíg begépeled az anyagot, addig is megjegyzel belőle ezt-azt, és később majd könnyebben eligazodsz a puskában is. Nekünk középsuliban voltak olyan tárgyaink, ahol a tanár szó szerint kért több oldalas dolgokat bemagolni, hát a fenének se volt kedve annyi anyagot benyalni, főleg, ha valami töltelék tárgyról volt szó. Ez a puskázási módszer nálam mindig bejött, sosem buktam le vele, mondjuk azért ehhez is kell ügyesség, mert sokan agyonizgulják magukat közben, és önmagukat buktatják le.

2012. jan. 12. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
inkább tnaulj
2012. jan. 12. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen tanulok, de velem is előfordult már, hogy szükség volt egy jó puskára. Megjegyzem, amikor puskáztam, akkor is úgy puskáztam, hogy tanultam is rá, így a puska csak egy utolsó utáni esély volt.

Töriből az évszámokkal vagyok bajban, néha keverem őket, ezért doga előtt mindig leírom a padra ceruzával. A pad hozzám közelebbi végére szoktam írni egymás mellé rövidítve kis betűkkel. De először próbálom magam beírni a dolgokat, ha végképp elakadok, rápillantok a puskára.

A másik tuti módszerem (és ezt többen használják az osztályban) hogy tanulás után a kulcs szavakat, szószergezeteket leírom egy kicsit lapra, mint valami nagyon lényegretörő, rövid, tömör vázlatot. Ezt leragasztom celluxszal, hogy ne mosódjon el a toll vagy ne legyen tollas. És beteszem a tolltartóba, egy ceruzával vagy vonalzóval kitámasztom, hogyha odanézek lássam. De ez a puska max. kb. 3x4 cm-sek, szóval tényleg pici. :D

2012. jan. 12. 18:07
 4/9 anonim válasza:
0%
van nekem 1 titkos írásom 1be írják telyesen eltér a megszokott írásoktol
2012. jan. 21. 16:39
 5/9 anonim válasza:
100%

hú én ebben a tanévben 5-ször NEM puskáztam.Jókai mór életét úgy kipuskáztam hogy nem tanultam,nem vette észre a tanár és 5*-ra puskáztam ki.

Fajták:kezedre írod

kis cetlikre írod ami kell és beteszed a padba

zsepire írod és álltüsszentessz utánna vedd ki a puskazsepit

Én az első sorban ülök és még egyszer sem buktam le

2012. febr. 23. 19:45
 6/9 anonim válasza:
75%

Tudok egy puskázási lehetőséget, amit biztos nem szúr ki a tanárí!

Először kinyitod a tankönyvet, és fogsz egy lapot.

Aztán minden betű helyett ráírod, hogy hanyadik az abcben.

Aztán fogod a lapot, és bemagolod ami rajta van!

Ha dogát írtok, akkor kérsz a tanártól egy plusz lapot, amire ráírod emlékezetből a számokat(amiket bemagoltál), majd dekodólod a lapra.

És máris ott van legális puska a kezedben!

2013. febr. 25. 20:05
 7/9 anonim válasza:
Azt is lehet, hogy ha van okosórád és van rajta galéria vagy jegyzettömb akkor szépen fogod magad, átküldöd és ahelyett hogy megnéznéd az időt, inkább nézd meg a puskát mit lefényképeztél. ;) Tuti puska. Mindig bevált és nem buktam le. Pár ezer forintért is tudsz venni egy sz*rt és azon is van galéria de a apple watch is megteszi ;) nekem egy 30 ezer forintos kingwear kw88-om van és még kamera is van rajta tehát ha nincs nálad telefon gond nélkül tudsz puskázni. Vesszők nem léteznek de remélem nem baj
2018. nov. 2. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
6/ te vagy a legjobb
2023. máj. 9. 12:50
 9/9 anonim válasza:
6: istenkirály vagy
okt. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!