Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki lefordítaná ezt nekem?

Valaki lefordítaná ezt nekem?

Figyelt kérdés

Angolra kéne:

Nagyon rég óta tanulok történelmet. 12 éve. Mindig is szerettem, és ez az egyik kedvenc tantárgyam.

Nagyon sok várat láttam már, mivel sok magyar városban jártam már.

Még sosem jártam nagy britanniában, de nagyon sok filmet és videot láttam róla, és egyszer szeretnék kijutni.

2011. dec. 18. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

I have been learning history for 12 years. I always liked it, it is one of my favourite subjects.

I saw a lot of castles, because I have been to a lot of Hungarian cities.

I haven't been in Great Britain, but I saw a lot of videos and films about it and once I like to travel there.

2011. dec. 18. 19:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2011. dec. 18. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

I have been learning history for 12 years. I always liked it, it is one of my favourite subjects.

I have already seen a lot of castles, because I have been to a lot of Hungarian cities.

I have never been to Great Britain yet, but I saw(vagy: have already seen) a lot of videos and films about it and once I would like to travel there.

2011. dec. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!