Miért csak könnyű tészták sütésekor használják a szalakálit?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 18:57
1/3 Mátyás3 válasza:
Nem választottad jól ki a kategóriát, így nem nagyon fogsz rá választ kapni sajnos
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a lecke,szerves kémia..Lehet természettudomány kat.ba kellett volna.
2011. dec. 13. 21:36
3/3 anonim válasza:
Ez a vegyület kevésbé bomlékony és a keletkező ammóniát magas hőmérsékleten a tészta visszatartja. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!