Segítene valaki? 2 kérdésem van!
Szóval Katona József : Bánk Bán. 2 kérdésre nem tudom a válszt pedig elolvastamm és kb. értettem, nem mindent rész, de a lényeg megvan és mégis nem tudok 2 kérdésre válaszolni.Segítene valaki???
1.Idegen szemlélet a műben
2.A főhős tragédiája valójában mi volt?
köszönöm előre is!!!! :)
Már nem nagyon emlékszem rá,de az 1. hogy a magyarok nem veszik jó néven hogy a királynő Gertrudis vagy hogy is hívták nem magyar származású, de mégis ő irányít. Tehát a magyarok ellenszenve a királynő idegen volta miatt
2. szerintem valami olyasmi hogy a szerelem és a hivatás között kellett választania, de mindkettőt elvesztette (vagy lehet hogy nem XD) és rájön hogy Melinda fontosabb volt, de csak miután meghalt
Nem vállalok felelősséget a válaszomért XD Tanultam én is csak már régebben, ez a válasz egyfajta útmutatás inkább, mintsem egy lemásolandó tény :D azért remélem segít :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!