Határozd meg x, y, z értékét, ha?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezt kaptam háziba,de nagyon nehezen boldogulok vele : [link] (mind a 10 feladatot) Előre is köszönöm a segítséget!2011. nov. 21. 16:44
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. nov. 21. 20:50
5/6 anonim 

válasza:

úgy őszintén, most hogy már tudod a megoldásokat, akkor már jobban menne egy hasonló feladat? Bármilyen formában jobb lettél matekban attól, hogy itt leírták a megoldást?
/már csak azért is, mert ha ezeket nem tanulod meg most, akkor borítékolható, hogy a későbbiekben esélytelen leszel követni a későbbi anyagot matekból, és érettségiig egy kínszenvedés lesz minden matek, meg ami ráépül (fizika durván, de kémiából is egyenletek), jobb esetben épp hogy átcsúszással, ennek megfelelő érettségivel meg persze felvételi pontszámmal...
6/6 A kérdező kommentje:
Nem egy csöppet sem lettem okosabb ez által,de legalább nem egy üres lapot adtam be házi feladat címszóval. Azóta meg járok korepra,úgy,hogy igyekszem.
2011. nov. 29. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!