HELP, PLS! Fogalmazás, de nem tudok mit írni! Ötletek?
Fogalmazásnak én mindig úgy álltam neki, hogy először kitaláltam, hogy kb miket fogok érinteni, aztán csak ki kellett tölteni a főbb pontokat.
Bevezetésnek írhatsz arról, hogy az utazás átvitt értelemben is lehet venni, mivel az út szóból ered. És ugyebár az egész életünk egy utazás, a megtett út határozza meg a személyiségünket, ilyesmit. És innen kanyarodhatsz Odüsszeusz útjára. Hogy kitöltsd a két oldalt, megemlítesz a műből helyszíneket, állomásokat, ahol valami olyan történés volt, valami olyan élmény, ami kihatott a főhős jellemére. Sajnos már nem emlékszem az egész műre aprólékosan, pedig ebből érettségiztem, ezt húztam. Mégpedig a magam kidolgozott tételét mondtam el dicséretesre. :) Szóval gondold alaposan végig a művet, mert te is tudod, hogy az igazi nagy alkotások az irodalomban képletesek. Nyilván találsz számos példát mindarra amit írtam. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!