Rácsos tartók rúderőit (statika) csomóponti módszerrel hogyan kell kiszámolni?
Figyelt kérdés
Átmetsző módszert tudom, de a csomópontit nem és zh-ban muszáj azzal számolni, mert a feladatban meg volt adva, hogy csomóponti módszer alkalmazásával kell. Addig simán megvan, hogy a reakciókat kiszámolom(Ax,Ay,B) nyomatéki, illetve vetületi egyenletekkel, de utána ezt a csomóponti módszert én nem értem.2011. okt. 21. 12:06
1/7 BKRS válasza:
Itt van egy szemleletes pelda:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. okt. 21. 22:38
3/7 A kérdező kommentje:
Am. olyat nem tudsz amit ki is tudok nyomtatni, mer ezt nem engedi kinyomtatni, de nekem meg kéne, mert egy kisebb csoporttal együtt tanulok(4-ünk közül mindenki bukott első zh-n) és nincs se telóm, se laptopom most, és fejbe meg nem tudok ennyit megjegyezni :D
2011. okt. 21. 22:40
4/7 BKRS válasza:
Miert ne engedne kinyomtatni?
Mi a problema? Milyen bongeszot hasznalsz?
5/7 A kérdező kommentje:
Google Chrome-t és Firefox-t. Azt írja, mikor nyomtatni akarok, hogy le van védve.
2011. okt. 22. 13:14
6/7 BKRS válasza:
Erdekes, nekem ugyanezek siman nyomtatnak...
Talan ha letoltod es megnyitod mondjuk Foxit Reader-rel, az nem nagyon aggodik a levedesek miatt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem foxit reader is azt dobja ki, hogy védett :S
2011. okt. 25. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!