Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » SÜRGŐS! A légy jó mindhalálig...

SÜRGŐS! A légy jó mindhalálig c. könyvről kell írni fogalmazást. Írnátok ötleteket, véleményeket? (többi lent)

Figyelt kérdés

nem olvastam el, de légyszi a kérdésre válaszoljatok, ne pedig fikázzatok, hogy pedig milyen jó könyv, meg h a mai gyerekek nem olvasnak, meg stb, mert jelentelek. a kérdésre kell válaszolni, nem pedig mással foglalkozni. amúgy szoktam olvasni, de hát ugye amit kell, azt persze hogy nem olvasom el.:D na és fogalmazást kell írni.

1. egy fejezet tartalma

2. véleményem a műről

3.egy szereplő jellemzése

és azt mondta a tanár, hogy akii év végén, vagy félévkor ötös akar lenni, az a véleményem a műről-t írja. és hát jól jönne az ötös, mert ugye továbbtanulás lesz, de mit lehet írni 3-4 oldalba a véleményemről? írnátok ötleteket? nagyon örülnék neki. köszi.

2011. okt. 8. 22:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy csináltam hogy csak azt a fejezetet olvastam el 1ster utána meg újra elolvastam és közbe írtam szval kb. 2 fejezetet olvastam..többi nem érdekel..
2011. nov. 6. 16:05
 22/22 anonim válasza:
73%

És kb 20 válaszból egy értelmes embert találtál meg. Ezek rontják el ezt az oldalt... -.-"

Szégyen.

2014. nov. 13. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!