Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » SÜRGŐS! A légy jó mindhalálig...

SÜRGŐS! A légy jó mindhalálig c. könyvről kell írni fogalmazást. Írnátok ötleteket, véleményeket? (többi lent)

Figyelt kérdés

nem olvastam el, de légyszi a kérdésre válaszoljatok, ne pedig fikázzatok, hogy pedig milyen jó könyv, meg h a mai gyerekek nem olvasnak, meg stb, mert jelentelek. a kérdésre kell válaszolni, nem pedig mással foglalkozni. amúgy szoktam olvasni, de hát ugye amit kell, azt persze hogy nem olvasom el.:D na és fogalmazást kell írni.

1. egy fejezet tartalma

2. véleményem a műről

3.egy szereplő jellemzése

és azt mondta a tanár, hogy akii év végén, vagy félévkor ötös akar lenni, az a véleményem a műről-t írja. és hát jól jönne az ötös, mert ugye továbbtanulás lesz, de mit lehet írni 3-4 oldalba a véleményemről? írnátok ötleteket? nagyon örülnék neki. köszi.

2011. okt. 8. 22:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
22:36 vagyok: ne foglalkozz a bántó válaszokkal. A léyneg az, hogy szoktál olvasni... senki sem erőszakolhatja rád azt, hogy elolvass egy olyan könyvet ami nem tetszik (legalábbis ez az én véleményem)... gondolom órákon is sokat fog majd beszélni a tanár erről a könyvről, jegyzetelj sokat és figyelj oda
2011. okt. 8. 22:45
 12/22 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. okt. 8. 22:50
 13/22 anonim ***** válasza:
11%
2011. okt. 8. 22:50
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Honnan tudja hogy nem tetszik neki ha nem olvassa el?
2011. okt. 8. 22:51
 15/22 A kérdező kommentje:
fa.szaaaaaaaa :D zsír kössz!!
2011. okt. 8. 22:51
 16/22 A kérdező kommentje:
ami kívülről nem szimpatikus :D
2011. okt. 8. 22:55
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem elég színes a borítója vagy mi?

azt nem hallottad, hogy egy könyvet ne a borítójáról ítélj meg?

2011. okt. 9. 16:08
 18/22 A kérdező kommentje:
jó, és akkor mi van, ha nem olvasom el? attól még leht hogy a többi kötelezőt elolvastam -.-
2011. okt. 10. 15:16
 19/22 anonim ***** válasza:
64%

Ugyanmár ez teljesen nevetséges. Kötelező olvasmányt előírni.

Ne törődjél velük. A többi leckét se csináld meg. A kukázáshoz jóformán semmit sem kell tudni.

2011. okt. 11. 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
heri potert olvasol bezeg mi?
2011. okt. 11. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!