Elolvasnátok ezt a rövid novellát? Légy szíves írjatok nekem véleményeket róla!
A címe: Agenor; itt a letöltőlink:
Előre is vátom a kommenteket!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Elolvastam, de nem annyira fogott meg. Valahogy nincs vége se. A stílusa kicsit egyszerű. Például nagyon nem szeretem "az ember"-ről szóló mondatokat, ilyenkor a beszélő általában saját magáról beszél, azt meg egyes szám első személyben is megteheti. :)
Erre gondolok: "egy ilyen egyed közelében az ember saját magát érzi szerencsésnek"
Számomra az is hihetetlen, hogy egy ember ne ismerje a saját nevének a jelentését, ennek szerintem mindenki utánanéz. :)
A helyzet, amit leír mondjuk érdekes, de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Meg a nevek is elég furák: Cassandra (esetleg valamilyen tragikus végre utal, de ebből sem lesz semmi.), Agenor - nagyon nem illik a történet egyszerű elbeszéléséhez.
Mondjuk mindezek apróságok, és valószínűleg nem lenne jelentőségük, ha valami váratlan történt volna a végén. :)
Amúgy te írtad? Nem szeretnéd folytatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!