Mit írnátok erről: "Az írástudók árulása: Az értelmiség felelőssége"?
Etika órára kell írni egy egy oldalas fogalmazást és nem nagyon tudok belefogni.
segítsetek légyszi
Kedves Diák!
Ha ön a "mari" gúnynév alatt Dr. Nagy Máriát érti akkor kérem, hogy ne beszéljen ilyen sértő módon a kollégáimról! Akinek ilyen hozzáállása van a Leőwey pedagógusairól annak javaslom azt, hogy egy másik iskolába menjen át, lehet, hogy ott megtűrik az ilyen viselkedést. itt nem fogjuk.
Tisztelettel: Dr Zalay Szabolcs
Tisztelt Tanár Úr!
Válaszait olvasva igencsak elgondolkoztam kilétén. Ha tényleg úgy van, ahogy írja és maga ennek a kiemelkedően színvonalas iskolának az igazgatója, akkor nem értem, mi oka lehet a helyesírásának, ami néhol igencsak rossz képet vet.
A feladattal kapcsolatban pedig csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy maga, a kérdés megfogalmazás már értelmetlen lehet a mai fiatalságnak, ráadásul a hátteret, amit Ön gondolt mögé, nem hiszem, hogy sok diáknak hasonló gondolatok jutnának az eszébe a cím hallatán. Így nem ártana tisztázni, miről is kéne, hogy szóljon ez a feladat, mire kéne kinyitnia a diákoknak a szemüket.
Elhiheti tisztelt Igazgató Úr, hogy a fiatalság is tudna olyan címet feladni, amire Ön köpni nyelni nem tudna, nem hogy egy oldalas fogalmazást írni.
Tisztelt "állítólagos" igazgató úr.
Amennyiben ténylegesen az intézmény vezetője írja a kommentárokat, csak annyit tudnék hozzáfűzni (mint ott végzett diák), hogy feladata kimondottan értelmetlen, sőt még problémát sem vet fel amiből kiindulva a diákok kifejthetnék gondolatait. Véleményem szerint pedagógusként a diákokat olyan feladatok elé kellene állítani (főleg etika órán) amelyek gondolkodásra késztetik őket, nem arra, hogy egy megoldhatatlan feladat után elveszítsék hitüket a tanárba.
Amennyiben valamelyik "elkeseredett" diák, Csokis csiga hiányában irt az igazgató nevében, csak annyit tudok ajánlani, hogy hagyja abba, mivel törvénybe ütközik a más nevében való nyilatkozás.
Üdvözletem ZG
Szerintem lehet ő az igazgató úr, a helyesírási hibái inkább elütések, ami nem ritka, ha gépezünk.
A feladatnál én abból próbálnék kiindulni, hogy az értelmiség általában vezető szerepet szokott betölteni, tehát befolyásuk van. Ezt pedig lehet rossz célra használni. Nem volt feladva valami olvasnivaló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!