Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit írjak angolul a sportról?

Mit írjak angolul a sportról?

Figyelt kérdés
A a házim hogy írjak min. 5 mondatban egy fogalmazást az egyik sportról.De nem vagyok teljesen tisztában a nyelvtannal így nem tudok írni semmit.A lovaglásról,fociról vagy valamelyik más labdajátékról kéne írnom!
2011. szept. 18. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:

The most popular sport in Hungary is the football. Every small village has its senior and junior football ream. Hungary had a very succesful national football team in 1950-56 and many football players were ranked as top world players (Puskás, Kocsis, Czibor etc.). Currently this sport is not so succesful, but we hope that it will change soon.

És ne mondd, hogy a kajak-kenusokról nem tudnál írni 5 egyszerű mondatot!

2011. szept. 18. 13:34
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi és nem nem tudtam volna írni mivel szar vagyok angolból!!! ezért is kértem hogy írjatok a sportról
2011. szept. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!