Valaki lefordítja? Auf ein bisschen Pflanzenöl wird der Reis schnell gebraten. Zum Faschierten gibt man diesen Reis. Dazu gibt man eine halbe Zwiebel, welche ebenfalls auf ein wenig Öl gebraten wird.
Bár ez gépi fordítás, de szerintem el tudsz vele boldogulni:
Május 10., 2010
A töltött káposzta tipikus étel télire. Ennek alapja a savanyú káposzta, amely korábban adományozott a C-vitamin, amely ritkán kerül a téli hónapokban. Ez a magyar étel tudsz készíteni, még az étkezés előtt és tartsa néhány napig. Magyarországon van egy mondás, hogy a töltött káposzta jobb, minél többet melegítős újra.
Az összetevők:
50 dkg vegyes darált hús (sertés-és marhahús)
10 dkg rizs
A levelek 8-10 savanyúkáposzta
30 dkg sertésborda
1 kg savanyú káposzta
1 pohár tejföl
1 hagyma
Paprika
Növényi olaj
őrölt bors
Liszt
Bár már az előkészítése töltött káposzta kapnak 22 munkalépések, ezek nagyon egyszerű, így az egyetlen készítmény hosszúnak tűnik, de mi nem. A káposzta akkor enni is nagyobb Hasenpaprikasch , gulyásleves , túrógombóc vagy halászlé szakács.
Egy kis növényi olaj, a rizs főtt gyorsan.
Ezeket kiegészítik a darált rizst.
Az ehhez hozzáadjuk egy fél hagymát, ami szintén főzött egy kis olajat.
Ezután a hozzávalókat a só, bors és összekeverni.
Ha valaki azt akarja, hogy a töltelék nagyon finom, akkor vegyen be egy egész tojást és egy kis marék apróra vágott káposzta össze, és hozzáteszi, hogy az összetevők.
Majd a 80-10 levelei savanyú káposzta, a vénákat távolítják el, és töltik meg a tölteléket a következő módon:
A nyitott kéz helyzetben ahhoz, hogy a lap.
Az oldal közepén van egy nagy kanál hús tölteléket.
Az alsó felében a lap van hajtva, és a két oldal sodort össze.
A felső fele nyomni, így nincs több kitöltésével lehet.
A pot, a másik fele a hagyma sült, csakúgy, mint korábban.
Akkor tegye meg a hagymát a tűzről, és szórd meg paprikával.
A mix a többi savanyú káposzta.
Ez a réteg káposzta levelek töltött most jön, majd jön a sertésborda.
Egy másik réteg savanyú káposzta jön.
Lehet, hogy csak annyi vizet jelenti, hogy a felső réteg csak fedezi.
Egy kis tüzet, az egész főtt kb 2 órán keresztül, amíg minden ajánlatot.
Ezután veszi a húst, és a töltelék ki rá egy tányér.
A többi hozzávalót a tejföl, amely korábban keverve egy kis liszttel.
Most szakács a savanyú káposzta és a tejföl egy kicsit tovább.
Minden szolgált egy nagy tálba, amelybe a Savanyúkáposzta előbb, majd a bordák és a levelek.
A legfelső réteg mindig egy kicsit tejfölt. Fehér kenyér egy nagyon jó köret.
Tipp: Ha azt követően, az étel valami maradt, akkor melegszik fel a továbbra is egy kevés vízzel és egy kis láng újra. Így kapott a töltött káposzta csodálatos ételt, amely szintén hosszabb ideig.
Jó étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!